Blog

Wat kan Plaza voor u doen?

Plaza is een onafhankelijk expertisecentrum en community rond low-code waar we als deel van De Cronos Groep voortdurend op zoek zijn naar manieren om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing. Elke situatie is uniek, dus we begrijpen maar al te goed dat het vinden van de juiste technologie een uitdaging kan vormen. Het landschap is momenteel erg gefragmenteerd met een groot aantal platformen en specialisaties, dus het kaf van het koren scheiden is niet altijd even makkelijk.

Als experts in low-code bundelen we onze krachten en ervaring om allerlei bedrijven te adviseren, gaande van de kleinste kmo’s tot multinationals. We willen anderen inspireren en helpen bij het maken van die moeilijke beslissingen. Mocht blijken dat low-code voor u de geknipte oplossing is, verwijzen we u met alle plezier door naar een ontwikkelingspartner binnen onze community.

Onze diensten

Ten eerste willen we u inspireren over low-code. We bieden een uitgebreide introductie tot low-code ontwikkeling aan, met een overzicht van de voor- en nadelen, use cases en best practices. We werken met u samen om uw noden in kaart te brengen, en geven objectief advies over de vraag of low-code wel de juiste oplossing voor u is. Als dat zo is, voorzien we u van alle informatie en hulpmiddelen die u nodig heeft om van start te gaan, en kunnen we u in contact brengen met een partner voor de technische implementatie en licenties.

Eens u gekozen heeft voor low-code, helpen we u beslissen welk platform het best bij uw doelstellingen past en de manieren waarop het kan ingezet worden. Met zoveel beschikbare low-code platforms en oplossingen is die keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is onze tweede dienst gericht op marktverkenning. Wij nemen het giswerk uit het beslissingsproces, en brengen de verschillende opties in kaart zodat u een weloverwogen beslissing kan maken.

Verkiest u een gedetailleerd voorstel dat dieper ingaat op uw specifieke noden? Dan zorgen wij met onze analyse voor een uitgewerkte offerte, inclusief plan en projectaanpak, bij een van onze technische partners. We bepalen samen uw requirements en passen op basis van uw feedback ons voorstel verder aan.

Waarom kiezen voor Plaza?

Bij Plaza zijn we trots op onze onafhankelijkheid en objectiviteit. Als low-code community is ons voornaamste doel om u te voorzien van de best mogelijke adviezen en oplossingen, zonder dat we aan een bepaald platform gekoppeld zijn.

Wij zijn gepassioneerd door low-code ontwikkeling en zijn ervan overtuigd dat het een revolutie teweeg zal (blijven) brengen in de manier waarop bedrijven werken. We begrijpen ondanks ons enthousiasme echter ook dat low-code niet altijd de beste oplossing is, en we zullen het enkel aanbevelen wanneer het ook écht in uw voordeel werkt.

Als community van verschillende low-code bedrijven kan u erop rekenen dat Plaza beschikt over een schat aan kennis en expertise op het gebied van low-code ontwikkeling. Onze diensten zijn ontworpen om u te helpen bij het vinden van de juiste low-code oplossing op basis van uw behoeften en om het onderste uit de kan te halen van uw bedrijfsprocessen. Laat Plaza u helpen om de kracht van low-code te ontdekken!

Contact

We hopen dat dit artikel u wat meer inzicht heeft gegeven in onze diensten. Bent u nog op zoek naar deskundig advies en ondersteuning bij het implementeren van een low-code oplossing? Dan staan wij u met alle plezier bij. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij u verder kunnen helpen.

Ben je het sterk (on)eens met ons stuk?

Laat ons zeker een berichtje; we trekken de conversatie graag open. Klaar om met ons samen te werken? We horen je met plezier komen dus neem zeker contact met ons op!